top of page

Релаксацияс RAV Vast

Релаксирай под звуците на RAV Vast drum

Оставете нежните и хармонични звукови вълни да преминат през тялото ви и да премахнат тревожността и безспокойството. 

Магията на звуковата баня

Терминът „звукова баня“ се свързва с усещането за плаващи вълни, произведени от инструмент, които „отмива“ тялото и ума и ги привежда в медитативно състояние. Инструментът трябва да има забележим резонанс и голяма вибрационна сила.

Звукова баня е мощна техника, която се използва за достигане на дълбока релаксация и медитативно състояние на ума. Може да бъде начин за възстановяване от ежедневния стрес и подобряване на производителността, комуникацията и усещането за благополучие.

Защо ни трябва? Не можем ли да се отпуснем, като просто подремнем на дивана? Дори през нощта, докато спим, телата ни може да не се отпускат напълно.  Също така поради повтарящи се негативни мисловни модели, тялото и ума ни могат да останат в самоусилващо се състояние на стрес или дисбаланс. Това напрежение ни преследва ден след ден, което води до трансформация в мускулни и ставни болки, а понякога дори до ниска функция на органите.

Човешкото тяло и ум са неизменно свързани с околната среда, така че може да се поставим в такава среда, която да ни помогне да се чувстваме по желания от нас начин. Ако се разхождаме след природата сме под звуците на птичите песни и шумоленето на листата на дърветата от вятъра, звуци които ни успокояват. Ако отидем на детска площадка с детски смях много вероятно да се почувстваме радостни и весели. Ако продължително време чуваме бормашината на комшията вероятно ще се изнервим и ядосаме. 

Звуковата баня може да се използва като терапевтично средство, което освобождава напрежението и кара всички наши системи да работят правилно като се сихронизираме с честотата и вибрацията от инструмента. 

Как RAV Vast въздейства на човек чрез звуковата баня?

RAV Vast осигурява лечебния ефект, като произвежда някои специфични звукови тонове и вибрациите му имат честота, която е благоприятна за звуковата баня. Гласът на дръма е чист и звучен, достатъчно силен, за да запълни пространството и все пак нежен. Звукът на всяка нота е обогатен с до 7 хармонични обертона и една нота може да продължи до 25 секунди. 

RAV Vast
G Pygmy

Създателя на RAV Vast описва скалата така:

"G Pygmy е мистериозна скала. Мелодиите, композирани с G Pygmy, са пълни с тежки дъждовни облаци и миризма на озон преди буря. G Pygmy RAV Vast ще ви очарова със своя дълбок и мистичен звук. Суровата първобитна природа ни вдъхнови да създадем този гама. Той извиква в ума ви картините на пещери със сталактити, полета от лава, студени извори, дълбоки потоци и стари гори. Звукът на гамата G Pygmy ще ви отведе до местата, където живеят духовете на природата."

bottom of page